Rekoše mi nekad davno: „Kad dođeš na Zemlju i kad ti ime daju, ne zaboravi da sanjaš. Jer taj svet u koji ideš, od snova je i satkan.“
Toliko nas je zaboravilo na jednu ovako bitnu stvar. Da smo dosli na ovaj svet Sanjati i da smo dosli na ovaj svet da te iste snove pretvorimo u Realnost. Iako zvuci malo smesno, zaista jeste tako. Po snovima vidite ko ste i po njima vidite sta zaista zelite u zivotu da postignete. Koliko god vam snovi izgledali neostvarivo, ostvarivi su. Samo je pitanje koliko verujete, ne u same snove vec u vas same. Koliko verujete u to da te iste snove mozete ostvariti.
Svaka uspesna osoba na ovom svetu je nekada davno imala san u koji je cvrsto verovala. Morali su krenuti od neceg, krenuli su od najbitnije stvari…od Sebe. Videli su sta mogu od sebe Dati i krenuli su Davati. Krenuli su ulagati u sebe i verovali su. Cvrsto su verovali da ce uspeti. Nisu birali sigurne puteve jer su cesto ti isti putevi oni koje zaista i ne zelimo. Ako zelimo pratiti Snove, moramo izaci iz zone komfora. Snovi su odraz nas samih ali isto tako cesto suprotnost onome sto se trenutno nalazi oko nas. Zato nam se cesto cini kako su nam nedostizni. Nedostizni su nam sve dok ne poverujemo u vlastitu sposobnost i dok ne napravimo taj prvi korak ka ostvarenju. Da, bice i padova. Ali, oni su samo test koji moramo proci da bi dokazali sami sebi da smo istrajni. Nikada se nemojte bojati pada jer je pad tu da nam pokaze kako mozemo Ustati ponovo.
Zivot cini cuda za one koji veruju, za one koji se usude pratiti svoje snove. A znate li sta je najlepsi deo kod toga? To sto sve vreme osecate srecu dok se krecete tim putem ka uspehu. Taj put je slika vas dok rastete i dok se sve vise uzdizete. Taj put ce vam pokazivati koliko ne trebate sumnjati u sebe, koliko ne trebate gledati sebe popreko. Taj put ce vas nauciti da Volite sebe. Taj put ce vas nauciti koliko savrsena osoba mozete biti. Koliko dobar roditelj, prijatelj, partner mozete biti.
Na ovaj svet ste dosli kao impuls ciste energije. Usudili ste se da snizite vibraciju svog bica da bi iskusili fizicki svet. Izabrali ste ziveti ovaj zivot da bi usavrsili sebe. Da bi spoznali koliko ste mocni kao bice. Da bi naucili koliko mozete, samo ako to isto i pozelite. Kolike god da su ,,muke“ ovoga sveta, i nisu toliko ako izaberete da ne zelite ziveti takav svet. Svako zivi onaj svet koji je izabrao da zivi. Ali, dobra stvar je sto uvek mozete Izabrati krenuti ponovo. Sve je stvar Izbora.
Budite Hrabri, ne zaboravite to. Ne prati neke Sreca nego su upravo oni pratili nju. ❤