Kako zaista funkcionise Zakon Privlacenja? Hm, jedno veoma popularno pitanje. Funkcionise jako lako ali je u stvari izrazito komplikovano, makar nama. Zakon kao i svaki drugi funkcionise po svom sistemu koji je, zapravo, jednostavan ali ga komplikuje nasa percepcija tog istog zakona. Ne bi to bilo toliko tesko da smo uceni od samoga starta ali posto nismo…tesko se prebacuje na drugaciji pogled na zivot. Zato se i ceo ovaj put naziva Rad na Sebi. 

U cemu je Tajna jedne Tajne o Zakonu Privlacenja? U tome da sve ide od nas, a ne ka nama. Ceo ovaj materijalni svet se gradi preko nas i iz nas, a ne mi po njemu. Ako zelite dokaz, postavite si pitanje da li ce dve osobe na isti materijalni svet reagovati isto? Da li ce voditi jednako uspesne zivote? Ne, od cega zavisi? Od njih samih.
Kada ste se rodili, rodili ste se u materijalnom svetu. Jedno maleno vibracijsko bice je zauzelo svoj fizicki oblik i prvi put ugledalo svet oko sebe, sacinjen od materije. Kako je to maleno bice raslo, polako je zaboravljalo sta to znaci biti vibracija. Zaboravljalo je svoje poreklo. Nauceno je da se gradi po onome sto joj dolazi spolja i nauceno je ziveti sa tom mislju. Jedina misao koju je ona imala je ta da ne kontrolise ona svoj zivot vec da zivot kontrolise nju.
Tu se radja onaj predivni osecaj da nesto nedostaje, da fali jedna karika, da nije zivot samo u prezivljavanju. Tu pocinje njen put u otkrivanju tajne o kojoj je sve vreme znala, samo nikada nije poslusala sebe.
Kako to onda zaista radi jedan Zakon Privlacenja? Njegova tajna je ta da se sve ogleda u vibraciji vas i sveta oko vas. Iste stvari se privlace i sklapaju kao kljuc i brava.
Evo jedne male vezbe da to lakse shvatite… Vi se nalazite u moru vibracija. Zamislite tu sliku u glavi na par trenutaka. Neke vibracije ce vam odgovarati, neke nece. Vi sada treba da se odlucite na koju vibraciju zelite da se prikljucite. Zamislite nesto sto zelite da imate i zamislite kako je to jedna vibracija na koju zelite da se prikljucite kako bi isto to i dobili. Zamislite da je ta vibracija drugacije boje od ostalih u tom moru. Posmatrajte je malo.
Sada, kako da se prikljucite? Kada pogledate vibraciju vase zelje, da li vam se ukazuje odgovor na to pitanje? Da bi uspeli, vasa vibracija mora da bude ista kao vibracija zelje koju imate. Ako ste zamislili da vam zelja vibrira ljubicasto, onda morate i vi biti ljubicasti da bi do nje i dosli.
Kada ste se prikljucili,vasa zelja je na putu da vam se ostvari. Vasa zelja ce postati vasa realnost jer ste se prikljucili na vibraciju te iste zelje. Kako cete uopste znati da ste se prikljucili i kako uopste jedno materijalno bice moze znati kako vibrira? Po emocijama koje oseca u sebi. Da dragi moji, po Emocijama. Svaka Emocija je posebna nota vibracije. Zato, kada se vratimo na nas primer, kako cete znati da ste se prikljucili? Po emocijama koje osecate u tom trenutku.
Sve sto zelite da ostvarite vam je na dohvat ruke, sve sto treba da uradite je da shvatite da sve krece iz vas. Zato se kaze da je emocija prva manifestacija. Po emociji cete znati sta vam dolazi. Po emociji cete slagati sami sebi kockice. Znam da je ovo mozda malo tesko za shvatiti jer ste nauceni osecati se u skladu sa onime sto se spolja desava. Ali upravo je suprotno, ono spolja se oseca u skladu sa onime kako se osecate Vi. Upravo je u tome tajna, da sve krece od Vas. Svet u kome se nalazite je samo slika sveta kakav krijete iznutra.
Ako se pitate kako promeniti vibraciju, evo ga odgovor. Pratite put Srece, Radosti, Uzivanja, Smeha…pratite onaj put koji ce vas uciniti srecnim. Slusajte Srce i osluskujte Emocije koje proizvodi. Emocije su vam jedini i najbolji kompas.
Zato, kada se probudite sutra u moru vibracija…Zapitajte sebe sta osecate i znacete koja struja u tom istom moru ce postati vasa struja kojom cete plivati. ❤